Efterlysning af lokale fødevarer

af Per Aaskov Karlsen

Udviklingen af lokalt producerede fødevarer og produkter har været stor i Danmark igennem en årrække på trods af, at landet er relativt lille. Det kan for små producenter være en stor udfordring at afsætte sine produkter til grossister og detailhandel og blive en større fødevareproducent, selvom virksomheden har et godt produkt og en rigtig god historie. Nu er forbrugerne i stigende udstrækning begyndt at efterspørge kortere transporttider fra jord til bord, men er tilsyneladende også blevet mere opmærksom på naturlige og autentiske produkter. Fødevaremagasinet efterlyser derfor informationer om lokale producenter af fødevarer, der kan inspirere branchen her i bladet og måske bringe produktet videre i sin afsætning. Måske er du en af dem, der siger, at det er ikke så let at trænge igennem til detailhandelen eller foodservicesektoren og få opmærksomhed omkring dine produkter bl.a. på grund en begrænset volumen, og da grossisterne ønsker at produktet skal kunne sælges over hele landet. Nu har du imidlertid muligheden for at få dit budskab og produkt videre. Fødevareprodukter med en historie, produceret lokalt og gerne også solgt lokalt, kan nu få omtale her i bladet. Det kan være lokale fødevarer med en lokal forankring fra et geografisk område, som med sit særpræg bibringer madkulturen noget helt unikt. Vi vil i hele 2015 løbende fokusere på udvalgte lokale råvarer og produkter. Derfor - Har du kendskab til lokale producenter af fødevarer, der primært sælges lokalt, vil vi gerne høre fra dig. Skriv til post@foedevaremagsinet.dk og fortæl, hvorfor netop denne råvare eller netop dit produkt skal omtales i bladet. Vi ser frem til dit input.

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies