Er din slagter Danmarks bedste?

af Per Aaskov Karlsen

Er din slagter Danmarks bedste?

Frem til den 13. maj kan du indstille en slagter i en dagligvarebutik eller en privatslagter, der præsterer noget særligt. Du er også velkommen til at indstille dit eget team. Det hele sker på slagterprisen.dk. Vi har valgt at tage det bedste fra 2 verdener. Vi ser på stor mangfoldighed både hos slagtere i dagligvarebutikker og privatslagtere og kigger efter klassiske kødudskæringer og inspiration til aftensmaden i hverdag og weekend, siger jurymedlem Jimmy Andersen, Category Manager for fersk kød, Nemlig. com. Vinder af Slagterprisen 2014, slagtemester Peter Olsen, Emilievejs Slagterforretning i Frederikshavn tilføjer: - Det her er en af de bedste dage i mit liv. Tænk at blive anerkendt for sit arbejde på den her måde. Det kommer simpelthen til at betyde så meget for min butik, at jeg har vundet Slagterprisen. Det betyder allerede virkelig meget for mig, og jeg er meget ydmyg overfor, at jeg har fået lov til at vinde i år. Det var et stærkt felt, og jeg var ikke sikker på noget som helst. Men jeg har håbet i lang tid. Det vil jeg gerne indrømme. Så denne her pris kommer til at stå til skue på hæderspladsen i min forretning (læs hvad slagterprisen har betydet for Emilivejs Slagterforretning, Fredrikshavn på side 18 i Fødevaremagasinet marts 2015).

Har du Danmarks bedste kantine?

Der er grund til at glæde sig til sin frokostpause, for flere og flere kantiner gør det mere end almindeligt godt. Niveauet i den årlige dyst om at vinde Kantineprisen er altid tårnhøjt, og intet tyder på, at det bliver anderledes i år. Frem til den 14. august kan du indstille en kantine fra den offentlige eller den private sektor, som du synes præsterer noget særligt. Du er også velkommen til at indstille din egen kantine. Det hele sker på kantineprisen.dk. Citat fra den vindende kantineoperatør 2014 Cheval Blanc Servicerestauranter: - Da vi i foråret 2014 indstillede vores Cheval Blanc kantine på BDO i Århus, var det, fordi vi gerne ville hylde de kvalitetsbevidste ildsjæle, der hver dag sørger for, at vi kan servere sund kvalitetsmad med omtanke til mere end 10.000 gæster i vores kantiner landet over. Vi indstillede Kantinen i Århus v/ Liselotte, da hun af en af vores mange medarbejdere, der går den ekstra mil for netop at levere oplevelser til vores gæster hver dag, med gode råvarer i sæson anrettet i sunde retter. Vi oplever, at da vi vandt prisen i oktober, var det hele Cheval Blanc koncernen, der vandt på vores kvalitet, service og det, at vi alle brænder for at levere madoplevelser til vores gæster. Man skal gå efter kantineprisen, hvis man ønsker, at ikke bare én kantine, men hele virksomheden kan anerkendes for det gode arbejde, der bliver leveret af alle ildsjælene, og motiverer til at udvikle og hele tiden finde på nye tiltag, der overrasker vores gæster.

Om Slagterprisen

Slagterprisen handler om at højne fagligheden og motivationen til at tænke nyt. Formålet er at anerkende de slagtere, der udvikler og højner slagterfaget til glæde for kunderne og hele branchen. Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer, og siden den blev indstiftet i 2000, har 22 slagtere vundet titlen. Prisen overrækkes på Fødevaredagen i København den 28. oktober 2015.

Om Kantineprisen

Kantineprisen er en anerkendelse til de kantiner i Danmark, der med ildhu, faglighed og innovation serverer sunde og velsmagende måltider– hver dag. Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer, og siden den blev indstiftet, har 11 kantiner vundet titlen. Prisen overrækkes på Fødevaredagen i København den 28. oktober 2015. - Det er den bedste dag, siden vi vandt i 1992, siger vinderen af Kantineprisen 2014, Liselotte Kira Gregers Andersen med reference til Danmarks EM sejr i fodbold. - Det er simpelthen så fedt. Det er jo noget, man har gået og tænkt på i et halvt år. Det har alligevel fyldt meget, så jeg er kisteglad. Jeg brænder for mit arbejde - hver dag. Nogle gange vågner jeg om natten, fordi jeg lige har fået en idé til en ret eller en ingrediens, jeg vil bruge. Det er det, jeg helst vil lave.

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies