International førsteplads for slagterkundskaber

af Pressemeddelelse

Julie Gudmandsen er i gang med uddannelsen til Gourmetslagter på Danmarks Slagteriskole ZBC i Roskilde, og hun er en meget talentfuld elev. Tidligere på året deltog hun i DM i Skills, og nu har hun vundet titlen ”The Best Food Industry Worker 2017”.  Juryen havde Julie Gudmandsen som en meget klar vinder af ”The Best Food Industry Worker 2017”, der er en international konkurrence, hvor elever fra slagterfaget konkurrerer. De deltagende lande var Hviderusland, Ukraine, Litauen, Letland og Danmark, hvor Julie repræsenterede de rød-hvide farver. I år blev konkurrencen afholdt i Litauen. - Alt gik som det skulle, og jeg er virkelig glad og stolt over, at jeg blev kåret som vinder. Når jeg deltager i konkurrencer, går jeg altid efter sejren, og jeg var lidt nervøs for, hvad de syntes om det, jeg lavede.  Men de kunne heldigvis godt lide det, fortæller Julie Gudmandsen, der er i lære hos Mad med Mere i Køge, når hun ikke går i skole på ZBC i Roskilde.

Nytænkende og kreativ
I januar deltog Julie i DM i Skills, hvor hun fik en meget flot 4. plads. Nu var slagterkniven slebet på ny, og det gav pote i form af den flotte førsteplads. - Julie formåede at være nytænkende og kreativ i hendes arbejde. Det kombineret med den flotte præcision gjorde, at hun løb med sejren. Hun klarede alle discipliner flot og stort set uden fejl, så det var meget fortjent, at det var Julie, der fik førstepladsen. Det er vi selvfølgelig meget stolte af på ZBC, udtaler Julies faglærer Kenneth Lund Hansen, der var i Litauen som støtte gennem konkurrencen.  Efter traditionen om, at vinderen afholder næste konkurrence, skal Danmarks Slagteriskole ZBC i Roskilde, være vært næste år.

 

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg acceptere alle cookies