Nu er de nominerede slagtere fundet

af Landbrug & Fødevarer

En stærk fødevarebranche kræver dygtige ildsjæle. Derfor hædrer Landbrug & Fødevarer endnu engang branchens bedste slagtere med Slagterprisen 2017. Igen i år er der to kategorier, man kan vinde prisen i. Den ene pris går til slagtere i dagligvarebutikker og den anden går til private slagtere.  I år er der hele fire nominerede i hver kategori. De nominerede er alle dygtige håndværkere med høje krav til kvalitet, stort kendskab til kødet og øvrige råvarer i produktionen og ikke mindst med stort fokus på god betjening og vejledning af kunderne. Normalt nomineres blot tre i hver kategori, men feltet var så kompetent i år, at juryen valgte at nominere to ekstra.

Vickie Enné Ryge, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen, siger: - Det er længe siden, vi har mødt så mange dygtige fag- og forretningsfolk i ét felt. De nominerede har alle styr både på håndværket og bundlinjen. Juryen kommer på uanmeldt besøg hos de otte nominerede slagtere for at se, om virkeligheden i butikken svarer til den præsentation, de fik på præsentationsdagen. Og i år møder de nominerede desuden en ”mystery shopper” i deres butikker. - Vi glæder os til at besøge de nominerede. Det er altid dejligt at se fagfolk i deres rette element, siger Vickie Enné Ryge.

Stærkt felt

Det var de små marginaler, der afgjorde, hvem der blev nomineret. Juryen var enig i, at de otte havde lige det ekstra, der berettiger til en nominering til Slagterprisen 2017.

 

De nominerede i kategorien ”Privatslagtere” er:

Slagtermester Marco Hellerup, Slagteren i Højslev, Højslev

Slagtermestrene Bjarke og Mark, Slagter-Riget, Aarhus

Slagtermester Bent Lilholm, Slagter Lilholm, Rødovre Centrum, Rødovre

Slagtermester Palle Christensen, Slagter Frimann, Roskilde

 

De nominerede i kategorien ”Slagtere i dagligvarebutikker” er:

Slagtermester Daniel Jensen, Kvickly Vericentret, Risskov

Slagtermester René Højer, MENY, Grenå

Slagtermester Christian S. Hansen, Salling Super, Aarhus

Slagtermester Søren Rasmussen, MENY, Hellerup

Vinderne hædres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted den 26. september på Hindsgavl Slot i Middelfart.

 

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies