Temaerne for 2022

 

Januar:

Foodservice, catering, mad ud af huset. Indretning og udstyr til det professionelle køkken. Bæredygtige fødevarer og kampen mod madspild.

 
Februar:

Uddannelse, hygiejne, arbejdsbeklædning og opkvalificering. Krydderier, tilbehør og anden inspiration til køkken og kantine. Udstyr til storkøkkenet. Foodexpo, 27-29. marts 2022

 
Marts:

Foodexpo, Herning 27 - 29. marts 2022. Konkurrencer og nyheder. Krydderier, tilbehør og marinader. Bæredygtige processer i fødevarefremstilling. Fisk & Skaldyr, fjerkræ, vildt, brød, grønt, tapas, specialiteter og tilbehør. IFFA messe 14. - 19. maj 2022

 
April:

Bæredygtighed og økologi. Kasseterminaler, emballage, vægte og internethandel. Etiketter og mærkning. Butiksindretning. Inspiration til sommerens menuer. Okse-, grise- og lammekød. Inspiration fra lokale producenter.

 
Maj:

Inventar, køl og udstyr til køkken og kantinedrift. Køling, sikkerhed og hygiejne - kurser og uddannelse. ”Street food”, grill og tilbehør.

 

Juni:

 

Distribution, transport, emballage, vægte, udstyr og maskiner. Produktsikkerhed og køleløsninger. Mad og drikke til sommerens menuer. Vejeudstyr, maskiner til fødevarefremstilling, kølesystemer, bæredygtig indpakningog fødevaretransport.

 

August:

Maskiner og udstyr til fødevarefremstilling. Håndværktøj. Fokus på online salg og transport. Grøntsagsbaserede måltidsløsninger. Ny inspiration til mad ud af huset.

 
September: Aktuelle råvarer og sæsonens menuer. Ventilation, køling og beklædning. Vare- og kølebiler. Nye bæredygtige og miljøvenlige emballager. Oksekød, grisekød, lam, fjerkræ, vildt og fisk. Foodtetch 1.- 3. november 2022. International Food Contest.  
 
Oktober:

Gourmetfood, ost, delikatesser og økologiske fødevarer. Vægte, udstyr og maskiner til den professionelle fødevarefremstilling. Nordic Organic Food Fair 2022.

 
November:

Vinterens menuer. Maskiner, vejeudstyr og opskæring til sikker fødevareproduktion. Nye løsninger til detail, foodservice og catering.
Maskiner, udstyr, køling og fødevaredistribution. Automatiserede processer i fødevareproduktionen.

 
December:

Uddannelse og kurser. Inventar, udstyr og maskiner. Ost og tapas. Fødevaretendenser, trends for forbrugeradfærd, distribution og indkøbsmønstre i 2023.

Udgivelser i 2022

Nr. Udgivelsesdato Udgivelser
1 20. januar Læs nummer 1 2022 her
2 19. februar Læs nummer 2 2022 her
3 19. marts Læs nummer 3 2022 her
4 20. april Læs nummer 4 2022 her
5 20. maj Læs nummer 5 2022 her
6 21. juni Læs nummer 6 2022 her
7 20. august Nr. 7 udkommer 20. august
8 20. september Læs nummer 8 2021 her
9 20. oktober Læs nummer 9 2021 her
10 19. november Læs nummer 10 2021 her
11 16. december Læs nummer 11 2021 her

 

Arkiv - tidligere udgivelser

Klik på et årstal, for at se udgivelserne for det valgte år

2021

Nr. Udgivelsesdato Udgivelser
1 20. januar Læs nummer 1 2021 her
2 19. februar Læs nummer 2 2021 her
3 19. marts Læs nummer 3 2021 her
4 20. april Læs nummer 4 2021 her
5 20. maj Læs nummer 5 2021 her
6 21. juni Læs nummer 6 2021 her
7 20. august Læs nummer 7 2021 her
8 20. september Læs nummer 8 2021 her
9 20. oktober Læs nummer 9 2021 her
10 19. november Læs nummer 10 2021 her
11 16. december Læs nummer 11 2021 her

2020

Nr. Udgivelsesdato Udgivelser
1 20. januar Læs nummer 1 2020 her
2 19. februar Læs nummer 2 2020 her
3 18. marts Læs nummer 3 2020 her
4 20. april Nummer 4 2020 udkom ikke (Coronasituationen)
5 20. maj Læs nummer 5 2020 her
6 21. juni Læs nummer 6 2020 her
7 20. august Læs nummer 7 2020 her
8 20. september Læs nummer 8 2020 her
9 20. oktober Læs nummer 9 2020 her
10 19. november Læs nummer 10 2020 her
11 16. december Læs nummer 11 2020 her

2019

Nr. Udgivelsesdato Udgivelser
1 21. januar Læs nummer 1 2019 her
2 20. februar Læs nummer 2 2019 her
3 20. marts Læs nummer 3 2019 her
4 17. april Læs nummer 4 2019 her
5 20. maj Læs nummer 5 2019 her
6 20. juni Læs nummer 6 2019 her
7 20. august Læs nummer 7 2019 her
8 20. september Læs nummer 8 2019 her
9 21. oktober Læs nummer 9 2019 her
10 20. november Læs nummer 10 2019 her
11 16. december Læs nummer 11 2019 her

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies