Temaerne for 2021

 

Januar:

Inspiration til påskefrokosten. Bæredygtige fødevarer og kampen mod madspild.Kurser og uddannelse i fødevarebranchen.

 
Februar:

Udstyr til storkøkkenet. Kød, brød, grønt og krydderier.Driftssikker indretning af storkøkken og kantine.Fokus på hygiejne i fødevareproduktion. 

 
Marts:

Kødprodukter, fisk og skaldyr. Krydderier, marinader og tilbehør. Bæredygtighed fra jord til bord. Emballage, vægtsystemer og andet udstyr til sikker og hygiejnisk fødevarefabrikation. 

 
April:

Inspiration til sommerens menuer. Grill, krydderier og marinader. Miljøvenlig indretning af storkøkken og kantine.Bæredygtig fødevareemballage – online salg og udbringning af fødevarer. Inspiration fra lokale producenter. 

 
Maj:

Fokus på indretning, medarbejdertrivsel og udstyr til det professionelle køkken. Kurser og efteruddannelse af medarbejdere i storkøkken og kantine. Nyheder inden for økologiske fødevarer og bæredygtig produktion.

 

Juni:

 

Vejeudstyr, maskiner til fødevarefremstilling, kø­lesystemer, bæredygtig indpakning og fødevaretransport. Fisk & Skaldyr. Brød, specialiteter og tilbehør.

 

August:

Maskiner og udstyr til fødevarefremstilling. Fokus på online salg og transport. Grøntsagsbaserede måltidsløsninger. Kød, brød, delikatesser og krydderier. Süffa messe, Stuttgart; 18. - 20. september 2021. Madens Folkemøde, Engestofte Gods 24. - 25. september 2021

 
September: Aktuelle råvarer og sæsonens menuer.Ventilation, køling og beklædning. Nye miljøvenlige emballager.Fjerkræ, vildt og fisk International Food Contest, Herning, 5.-7. oktober  
 
Oktober:

Gourmetfood, delikatesser og økologiske fødevarer. Vægte, udstyr og maskiner til den professionelle fødevarefremstilling. Nordic Organic Food Fair; 17 - 18. november 2021

 
November:

Vinterens menuer. Maskiner, vejeudstyr og opskæring til sikker fødevareproduktion. Nye løsninger til detail, foodservice og catering.

 
December:

Uddannelse og kurser. Inventar, udstyr og maskiner. Fødevaretendenser, trends for forbrugeradfærd, distribution og indkøb i 2022.

Udgivelser i 2021

Nr. Udgivelsesdato Udgivelser
1 20. januar Læs nummer 1 2021 her
2 19. februar Læs nummer 2 2021 her
3 19. marts Læs nummer 3 2021 her
4 20. april Læs nummer 4 2021 her
5 20. maj Nr. 5 - udkommer 20. maj
6 21. juni Læs nummer 6 2020 her
7 20. august Læs nummer 7 2020 her
8 20. september Læs nummer 8 2020 her
9 20. oktober Læs nummer 9 2020 her
10 19. november Læs nummer 10 2020 her
11 16. december Læs nummer 11 2020 her

 

Arkiv - tidligere udgivelser

Klik på et årstal, for at se udgivelserne for det valgte år

2020

Nr. Udgivelsesdato Udgivelser
1 20. januar Læs nummer 1 2020 her
2 19. februar Læs nummer 2 2020 her
3 18. marts Læs nummer 3 2020 her
4 20. april Nummer 4 2020 udkommer ikke (Coronasituationen)
5 20. maj Læs nummer 5 2020 her
6 21. juni Læs nummer 6 2020 her
7 20. august Læs nummer 7 2020 her
8 20. september Læs nummer 8 2020 her
9 20. oktober Læs nummer 9 2020 her
10 19. november Læs nummer 10 2020 her
11 16. december Læs nummer 11 2020 her

2019

Nr. Udgivelsesdato Udgivelser
1 21. januar Læs nummer 1 2019 her
2 20. februar Læs nummer 2 2019 her
3 20. marts Læs nummer 3 2019 her
4 17. april Læs nummer 4 2019 her
5 20. maj Læs nummer 5 2019 her
6 20. juni Læs nummer 6 2019 her
7 20. august Læs nummer 7 2019 her
8 20. september Læs nummer 8 2019 her
9 21. oktober Læs nummer 9 2019 her
10 20. november Læs nummer 10 2019 her
11 16. december Læs nummer 11 2019 her

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies