Økologiske guld-, sølv- og bronzemedaljer til Højer Pølser

af Pressemeddelelse

Højer Pølsers nyeste økologiske spegepølser løb for nylig med en stribe medaljer på den tyske Süffa-messe, hvor mere end 1000 internationale produkter blev bedømt. Dermed har den sønderjyske pølsefabrikant endnu engang opnået international anerkendelse for sine gode pølser. Danmark er absolut verdensmester, når det gælder økologi, og Højer Pølser er en af de producenter, der bidrager til den fornemme position. Dyrevelfærd, de allerbedste råvarer og udsøgte krydderier er blandt ingredienserne i opskriften på en medaljevinder. Og da Højer Pølser for nylig var blandt de mange produkter, der skulle bedømmes, løb hele fem økologiske spegepølser med medaljerne. Hos Højer Pølser siger Jan Müller: - Vi er stolte over, at vi endnu engang får international anerkendelse af dét, vi går og laver hver dag – nemlig gode spegepølser. Her i Højer har vi altid lavet gode spegepølser ved hjælp af godt håndværk og de bedste råvarer. Vores økologiske serie er en helt naturlig videreudvikling af vores produktsortiment, og når danskerne er dem, der bærer den økologiske fane højest på verdensplan, er vi glade for, at vores pølser også anerkendes i den sammenhæng.

Eksperter bedømmer pølserne

På Süffa-messen, der er en tysk specialmesse for slagtere og håndværkere inden for fødevarebranchen, og som i år er afholdt i perioden den 21. – 23. oktober, bedømmer en lang række eksperter produkter i forskellige kategorier. Mere end 1000 produkter er blevet bedømt i år.  Højer Pølser har vundet fem medaljer: Guldmedalje for den økologiske spegepølse med fennikel, sølv for dels økologisk spegepølse med chili, dels økologisk spegepølse med krydderurter og endelig to bronzemedaljer for „den milde“ økologiske spegepølse og „den med hvidløg“. - Anerkendelsen af vores spegepølser er et resultat af, at vi har et stærkt produktkoncept. Dyrevelfærd, de bedste råvarer, udsøgte krydderier efter tidens og forbrugertrends med blandt andet peber fra den indiske Marlabarkyst og godt håndværk er elementer i vores koncept. Desuden har vi en særlig tørringsteknik, hvor spegepølserne bliver tørret i stenovne – og det hele kombineret med den rene og sunde vadehavsluft, siger Jan Müller. Anerkendelsen er, ifølge Jan Müller en god hjælp til at få endnu større bevågenhed fra både forbrugere og aktører i detailhandlen.

Flere økopølser i pipelinen

Det er ikke første gang, at Højer Pølser hædres med internationale medaljer. I 2011 blev virksomheden „europamester“ i spegepølser, og i 2007 opnåede de tre ud af fem økoprodukter i „Hall of Fame“ – valgt af forbrugere. Alt i alt har Højer Pølser fået mere end 300 nationale og internationale medaljer gennem tiden.Og mange flere potentielle medaljevindere er på vej fra Højer, der i øjeblikket blandt andet arbejder på at udvikle gode spanskinspirerede snackpølser, italienske krydderpølser og gode danske klassikere.

Fakta om Højer Pølser

I det sydvestligste hjørne af Danmark - nær Vadehavet og grænsen til Tyskland - ligger byen Højer, der er hjemsted for Højer Pølser. Herfra har familien Müller drevet deres familievirksomhed siden 1897. Grundlaget for Højer Pølser – pølsemagerhåndværket - er gået i arv fra generation til generation i familien Müller siden forrige århundrede. I dag er det de to brødre, Gerd og Jan, som sammen med familien og dygtige medarbejdere sørger for at føre de håndværksmæssige traditioner videre. Læs evt. mere på Højer Pølser.

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies