Danish Open-face Sandwiches på en ny måde

af Per Aaskov Karlsen

Dansk smørrebrød er kendt over hele verden, men de færreste udlændinge giver sig i kast med at lave det selv. Lynn Andersen har nu skrevet og tilrettelagt en kogebog om "Danish Open-face Sandwiches“ på en sådan måde, at den instruktivt og overskueligt viser, hvordan man kan lave dansk smørrebrød i udlandet. Kogebogen på 120 sider indeholder en lille introduktion med relevant baggrundsstof til hver opskrift. Bogen er smukt illustreret og henvender sig til de mange turister, der gæster Danmark, og er desuden en oplagt gavebog til engelsksprogede venner i det store udland.

Fakta

Den amerikanskfødte kogebogsforfatter og ernæringsekspert Lynn Andersen er uddannet og bosat i Danmark. Lynn Andersen har skrevet 23 kogebøger på dansk. Hendes første bog „Sund mad i wok“ er solgt i mere end 100.000 eksemplarer i Danmark og i Sverige.

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies