De nominerede til Slagterprisen 2022 er fundet

af Landbrug & Fødevarer

Professionelt madhåndværk, bæredygtighed, et godt sortiment og kunden i fokus er opskriften på en moderne slagter. Det beviser de nominerede til Slagterprisen 2022. Landbrug & Fødevarer hædrer hvert år branchens bedste slagtere med Slagterprisen. Der dystes i to kategorier: ”Slagter i supermarked/hypermarked” og ”Privatslagter”. Nu er de nominerede til årets to priser fundet. -Slagterfaget er ved at gøre op med den traditionelle opfattelse af, hvad en slagter er og kan. Rammen udvider sig og slagterne følger med. De nominerede slagtere evner et stærkt håndværk, har højt fagligt niveau og et sortiment, der inspirerer kunden.  Helt særligt for årets nominerede er deres fokus på at tilgodese kundens behov, og så tænker de i bæredygtige grønne løsninger bl.a. med lokale råvarer, siger chefkonsulent og jurymedlem Eva Kunnerup Mohrsen fra Landbrug & Fødevarer. 

De nominerede er:

I kategorien ”Privatslagter”

-                           Slagtermestre Dorthe og Henrik Schmelling, Slagter Schmelling, Gilleleje

-                           Slagtermester Marie Munch, Slagter Munch, Skagen

-                           Slagtermester Sune Hansen, RønhaveSlagteren, Sønderborg

 

I kategorien ”Slagter i supermarked/hypermarked”

-                           Slagtermester Christian Steen Hansen, Salling Super Aarhus

-                           Slagtermester Mikkel Bomann West Krogsbæk, SuperBrugsen, Fensmark

-                           Slagtermester Danny Petersen, MENY Fredericia

 

Priserne hylder de i branchen, der formår at give kunden den bedst mulige oplevelse og den bedste inspiration og vejledning i forhold til køb af kød, tilberedning af kødet, måltidsløsninger, pålæg mv. - Kunden skal have en god oplevelse hos slagteren, og det skal fortsætte igennem tilberedningen, og til måltidet er slut. Vi vil med disse priser hylde slagternes høje faglighed, og særligt de slagtere, der kan leve sig ind i, hvordan det er at være kunde og give den bedste rådgivning også med mere grønt på tallerkenen, siger Eva Kunnerup Mohrsen. 

Hvad sker der nu?

For at bedømme hvilke kandidater der skulle nomineres til Slagterprisen i 2022 har juryen i juni måned været på besøg i kandidaternes butikker for at vurdere hvordan butikken tog sig ud, og hvordan den præsterer på de forskellige kriterier. I august lægger en Mystery Shopper vejen forbi de nominerede butikker for at måle på kundeoplevelsen.

For yderligere info: Kontakt ansvarlig for Slagterprisen, jurymedlem Eva Kunnerup Mohrsen, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer, mobil: 4244 1351 eller ekmo@lf.dk

Billedtekst: Arkivbillede Salgter Schmelling, Gilleleje (Fødevaremagasinet).

 

Juni 2022

 

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies