De skarpeste fra to verdener er nomineret til årets Slagterpriser
af PressemeddelelseSlagterprisen har vokseværk, og derfor er der nu to kategorier, man kan vinde den ærefulde pris i. En for slagtere i dagligvarebutikker og en for privatslagtere. I år er tre slagtere nomineret til hver pris. Fælles for de nominerede er, at de er dygtige håndværkere og har et stort kundefokus. - Udvidelsen til to priser er en styrkelse af Slagterprisen. Slagtere i dagligvarebutikker og privatslagtere har arbejdsforhold, udfordringer og fokusområder, der ikke altid ligner hinanden. Ved at dele prisen i to, får vi det bedste fra begge verdener, siger Vickie Kristensen, seniorkonsulent hos Landbrug & Fødevarer. Feltet til begge priser var meget tæt, men jurymedlem Jimmy Andersen fra nemlig.com mener, at de nominerede i den grad har fortjent at være i top tre. - Der var mange gode indstillede slagtere, men de seks nominerede havde alle noget særligt. Lige fra særlige produkter der passede til sæsonen, til spændende produktnyheder og særligt kundefokus. Alle seks havde lige det ekstra, der gør, at man kan blive nomineret til Slagterprisen, siger Jimmy Andersen, indkøber på fersk kød hos nemlig.com
De nominerede til kategorien slagtere i dagligvarebutikker er
• Kenneth Hansen, SuperBrugsen, Havdrup
• Christian Hansen, Salling Super, Aarhus
• Kasper Breinholdt, Kvickly, Skive
De nominerede til kategorien privatslagtere er
• Christian Maltesen, Slagter Maltesen, Birkerød
• Jens Christian Lundegaard, Slagter Bagger, Humlebæk
• Peter Mortensen, Slagter Mortensen, Lemvig
Juryen 2015
•Remi Wideking, junior kategorichef, fersk kød, COOP
•Jimmy Andersen, category manager for kød, nemlig.com
•Katrine Klinken, madskribent og kogebogsforfatter,
•Peter Olsen, slagtermester, Emilievejs Slagterforretning, Slagterprisvinder 2014
•Christian Friis, faglærer, Uddannelsescentret i Roskilde, Slagteriskolen
•Sabina Christensen, junior key account manager, DC Pork
•Ralf Sørensen, account manager, detail, Tican Foods
•Vickie Kristensen, seniorkonsulent, Landbrug & Fødevarer
Vinderen findes på Fødevaredagen
Juryen kommer på uanmeldt besøg hos de nominerede, men igen i år er det også branchen selv, der er med til at finde vinderen af Slagterprisen 2015. Afstemningen foregår på nettet i ugerne op til Landbrug & Fødevarers branchedag, Fødevaredagen, som afholdes i København den 28. oktober. - Vi glæder os til at komme på besøg hos de nominerede. Her kan vi se, om det de sagde på præsentationsdagen, også er det, de rent faktisk gør i deres butikker. Niveauet er ekstra højt i år, og juryen har meget høje forventninger, siger Vickie Kristensen, seniorkonsulent hos Landbrug & Fødevarer. Vinderen af Slagterprisen 2014 var Slagtermester Peter Olsen, Frederikshavn.