Finalisterne i de 5 fagkonkurrencer er fundet
af Danske SlagtermestreSøndag den 28. januar afholdt Danske Slagtermestre fagkonkurrencer. Et dommerpanel bestående af: Overdommer Per Jørgensen - Allegårdens Slagter, Odense; Henrik Christiansen - Slagter Christiansen, Fanø; Michael Kirkeby - Slagter Kirkeby, Skjern; Heine Popp - tidligere Slagter Popp, Toftlund; Flemming Christensen - tidligere Damhustorvet, Rødovre samt Torben Holm - TechCollege, Aalborg vurderede dagen igennem i alt 325 produkter. Der blev givet rigtig mange medaljer - og mange af dem af guld. Ud af guldprodukterne blev der i hver kategori fundet 5 finalister (dog 6 spegepølser). Disse finalister skal nu dyste mod hinanden for at blive Danmarks Bedste. Dette foregår søndag den 18. marts på FødevareDanmarks stand til Foodexpo i Herning.
Finalisterne er:
Danmarks Bedste Leverpostej:
- Slagter Matthiasen, Nr. Aaby
- Slagter Lund, Frederiksberg
- Slagteren i Højslev, Højslev
- Mesterslagteren i Saltum, Saltum
- Skibhusslagteren, Odense
Danmarks Bedste Spegepølse:
- Slagter Munch, Skagen
- Slagter Matthiasen, Nr. Aaby
- mad med mere v/ Koldingvejs Slagter, Vejle
- Kødsnedkeren, Vejby
- Kvalitetsslagteren, Næstved
- Pølsemageriet, Silkeborg
Danmarks Bedste Grillpølse:
- Slagter Vollstedt, Haderslev
- Slagter Munch, Skagen
- Pølsemageriet, Silkeborg
- mad med mere v/ Koldingvejs Slagter, Vejle
- Slagter Lampe, Haderslev
Danmarks Bedste Snackpølse:
- Mesterslagteren, Løgstør
- Slagter Lampe, Haderslev
- Pølsemageriet, Silkeborg
- Stoholm Slagter, Stoholm
- Slagter Vollstedt, Haderslev
Danmarks Bedste Flæskesvær:
- Pølsemageriet, Silkeborg
- Ejstrupholm Slagter, Ejstrupholm
- Slagter Friis, Frederiksberg
- Slagteren i Højslev, Højslev
- Phillip Pedersen, Allegårdens Slagter
Alle deltagere vil få tilsendt dommerskemaer og eventuelle diplomer, når Foodexpo er overstået og de endelige vindere fundet.