Flot åbning af ZBC’s nye Food Halls
af Stine Jakobsen, kommunikationsmedarbejder ZBCI Ringsted, Roskilde og Næstved kan man nu få en fantastisk madoplevelse i de helt nye Food Halls. De tre nye skolekantiner blev fredag åbnet med lækre smagsprøver, der lagde et højt niveau for, hvad de nye Food Halls kan præstere. Rigtig mange var mødt op for at se og smage på de gode sager. I alle tre byer var der fint besøg af byernes borgmestre, der stod for at klippe pølse-snorene og erklærede ZBC Food Halls for åbne, og alle var positive over de ambitioner ZBC har, for skolens forplejning.
- En god madoplevelse er rigtig vigtig. Det er der vi samles og er fælles. Mad er ikke bare mad, og det er flot at ZBC sætter ambitionerne højt og stiler efter at være Danmarks bedste, sagde Borgmester i Roskilde Kommune Joy Mogensen blandt andet i sin åbningstale. Nu kan alle ZBC’s elever og ansatte få gode madoplevelser i dagligdagen, når elever og personale i fællesskab sørger for både nærende og lækker mad til skoledagen. Med ZBC Food Hall er læring tænkt ind i kantinedriften. Det er eleverne, der laver maden og får relevant læring samtidig med, at elever, lærer og alle andre på ZBC kan nyde godt af den gode og spændende mad. - Som Danmarks største fødevareskole vil vi også være Danmarks bedste fødevare skole. Vi vil skabe en kvalitetsoplevelse, når man spiser, og det er hvad vi får med ZBC Food Hall. Madoplevelsen skal afspejle kvaliteten i undervisningen, og med Food Hall smelter driften sammen med erhvervsuddannelserne – og det giver god mening. I Food Hall laver vi sund mad, men uden at være hellige. For vi er jo også en fremragende bager- og konditorskole, fortæller uddannelsesdirektør Glenny Hansen, der holdte åbningstale i alle tre byer.
Det er med kvaliteten i fokus at ZBC Food Halls leverer både mad og læring til skolens elever, og det er med store forventninger og glæde at ZBC tager første skridt i ambitionen om at være den erhvervsskole i landet, hvor man spiser bedst.