Madprofessionelle mødes atter i Roskilde

af Pressemdelelse

Kvalitet, smag og oplevelser er omdrejningspunkterne for årets fødevaremesse i Roskilde, når madprofessionelle i dagene 15. og 16. september atter inviteres indenfor til ”Madens Skueplads - din fødevaremesse”. I år står mere end 130 fødevarerelaterede udstillere klar med masser af smagsprøver, nyheder og inspiration - samt ikke mindst knivskarpe messetilbud til alle de besøgende. Det er nogle af branchens største spillere, nemlig AB Catering, BC Catering og inco København, der står bag ”Madens Skueplads” og det er et fælles ønske at skabe et unikt samlingssted for landets madprofessionelle. - Med dette års fokus på temaerne Økologi, Korn & Kerner samt Umami følger vi op på nogle af de mange henvendelser, vi fik efter sidste år. Og vi mener - i al beskedenhed - at vi har en del at byde på i løbet af de to messedage, siger Flemming Nielsen, Direktør i AB Catering i København. Drømmer jeres virksomhed om i fremtiden at kunne skilte med Nøglehulsmærket eller Det Økologiske Spisemærke, er der hjælp at hente fra Fødevarestyrelsen, ligesom Økoløft Danmark står klar til at hjælpe med nogle af de svære spørgsmål om økologi. Eller I kan høste nogle af de erfaringer, som både private og offentlige køkkener har gjort sig omkring økologisk omlægning. - Under temaet ”Korn & Kerner” kan man blandt andre møde kok Lasse Skjørring Andersen, der med sine bøger om grød og grødbarerne GRØD på Jægersborggade og i Torvehallerne i København har formået at ændre på manges holdning til netop grøden, fortsætter Flemming Nielsen. ”Umami”-temaet byder på et møde med Thorsten Schmidt fra Malling & Schmidt samt kemikeren Lisbeth Ankersen, der begge - med hver deres tilgang - kan løfte sløret for, i hvilke fødevarer man finder og hvordan man skaber Umami, også kaldet den femte grundsmag. - Endelig har vi også hentet nogle af vores egne - og bedste - medarbejdere samt samarbejdspartnere ind i vores egen stand med fisk, ost, frugt & grønt samt kød. Her bliver der blandt andet tryllet med små lækre fiskeanretninger, lavet fantastiske juicer efter de besøgendes egne ønsker og kommet med masser af tips og ideer til inspirerende osteborde - og ikke mindre interessant: hvad stiller vi op med vores osterester? Derudover bliver der mulighed for at stikke næsen i nogle af de lækreste nytænkte simreretter, lover Flemming Nielsen.

Tilmelding og program findes på hjemmesiden madensskueplads.dk

 

Fakta om ”Madens Skueplads”

Hvornår: Tirsdag den 15. september og onsdag den 16. september 2015 i tidsrummet 10-17 (begge dage)

Hvor: Roskilde Dyrskueplads, hestestaldene, Darupvej 19, 4000 Roskilde

Tilmelding: Gratis tilmelding for fagfolk på madensskueplads.dk

Parkering: Gratis parkering på dyrskuepladsens arealer

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies