Ny slagterforretning i Odense
af Eivind Sønderborg JohansenForstaden Tarup i det nordvestlige Odense har nu fået sin egen slagter.To unge slagtermestre med gåpåmod har sammen med Slagteren på Faaborgvej åbnet en forretning i Tarup Center. En ny stor forretning på 375 m2 slog dørene op for kunderne torsdag den 18. februar. Inden de først timer havde der allerede været 500 kunder! Det er to unge slagtermestre, Ronnie Hedegaard Abramowski og Kasper Kian Hansen, der står for den daglige drift og ledelse. De ejer forretningen sammen med slagtermester Dan Nielsen, Odense. Bydel uden slagtere Kasper Kian Hansen ser optimistisk på mulighederne for at drive en god slagterforretning i Tarup. - Det nordlige og nordvestlige Odense har slet ingen slagtere, og der er mange kilometer til den nærmeste slagterforretning. Desuden er Tarup Center et populært butikscenter at handle i, forklarer Kasper og uddyber: - Vi vil på mange måder drive forretningen efter de samme principper og med meget af det samme sortiment som i Dan Nielsens slagterforretning på Faaborgvej. Det handler om høj kvalitet og godt, gammeldags slagterhåndværk. Fx bygger vi varerne op fra bunden efter egne opskrifter. Det er
den måde, vi kan distancere os fra supermarkederne på. Kasper Kian Hansen forventer, at en pæn del af omsætningen vil basere sig på mad ud af huset fra forretningens køkken. Derudover er det tanken ar afprøve et sandwich-koncept med salg af forskellige typer sandwich. Butikken tilbyder et bredt sortiment af ost og vin foruden mere sæsonprægede specialiteter. Hjemmelavede røgvarer - Vi er også leveringsdygtige i alle former for hjemmelavede røgvarer, da kælderen under forretningen er udstyret med eget pølsemageri, fortæller Kasper og tilføjer, at forretningen udelukkende udbyder egne røgvarer, hvad enten det er spegepølser, grillpølser, røget medister eller hjemmelavet bacon, kunderne vil have. Forretningen er opbygget med en halvvæg til at adskille produktionen og butikken, hvor et modningsskab med glaslåge giver kunderne mulighed for at følge med i modningen af diverse udskæringer af kødkvæg. Indretningen af den nye slagterforretning har Dansbo Entreprise, Odense Køleteknik, Foldager Automatik og belysningsfirmaet Bäro stået for.
I lighed med Slagteren på Faaborgvej er den nye Slagterforretning i Tarup Center medlem af det frivillige kædesamarbejde Mesterslagteren Plus. - Mesterslagteren Plus er som skræddersyet til forretningen. Kaspar Værndal og Mads Illum Hansen fra Danske Slagtermestre har fx hjulpet med opstart af vores nye skærme, der kommer til at køre tilbud og inspiration til kunderne, siger Kasper Kiran Hansen og uddyber: - Alt trykt materiale, facaden, etiketter, prisskilte og kampagnemateriale er nøjagtigt tilpasset vores ønsker og behov. Der er ingen tvivl om, at det er med til at løfte vores forretning, så den lever op til de forventninger, som kunderne i dag har til en indkøbsoplevelse. Unge mennesker med gåpåmod Udsigten til at skulle arbejde rigtig mange timer om ugen som selvstændige skræmmer ikke de to slagtermestre. - Ronnie og jeg er et par friske unge mænd med gåpåmod. Vi har længe drømt om at få vores egen forretning, og det afskrækker os ikke, at vi skal arbejde meget og målrettet for at få succes, siger Kasper Kian Hansen.