Slagter Frimann i Roskilde og Meny i Hellerup løb med sejren

af Pressemeddelelse

Vinderne af Slagterprisen 2017 blev tirsdag den 26, september hyldet af kolleger fra hele den danske fødevarebranche. Både i kategorierne ”supermarked” og ”privatslagtere” var glæden stor, da de eftertragtede priser blev uddelt på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen. Juryen fandt, at de to slagtere skilte sig tydeligt ud med deres høje faglige niveau, med fokus på godt og ærligt håndværk og med stor sans for et bredt og inspirerende sortiment både i fersk kød, moderne middagsretter og delikatessevarer.  Stort kundefokus og butikker, der tænker i særlige lejligheder – fx omstilling af butikker fra frokost til aftensmad – og i udbuddet af måltidsløsninger, er to kvaliteter, der går igen hos vinderne af Slagterprisen 2017.

Kunden i centrum

Som noget nyt er det ikke kun fagjuryen, der har vurderet de nominerede i år. Alle butikkerne har også haft besøg af en ”mystery-shopper”, der er en person, der via et professionelt bureau får penge for at teste og vurdere serviceniveauet i en given butik ”forklædt” som almindelig kunde. Vickie Enné Ryge, der er jurymedlem og chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, siger:  - Vi har valgt at lade butikkerne få besøg af en mystery shopper, fordi konkurrencen på markedet er stigende. Og fordi vi mener, at vinderen af Slagterprisen viser sit egentlige potentiale via en stærk konkurrencekraft. Kunden skal være i centrum. Begge kandidater klarede sig rigtig godt ved mystery shopperens besøg. De kan godt være stolte.

Fremtidens slagtere

-Fælles for begge vindere er, at slagtermestrene er ledere, der har forstået, at alle mennesker som udgangspunkt gerne vil have succes. Det kommer til udtryk ved, at slagtermestrene skaber en kultur, hvor deres teams viden og færdigheder hele tiden styrkes. Der er fokus på forventningsafstemning, retning og klare mål. Interne konkurrencer, videndeling og efteruddannelse er en del af opskriften hos disse moderne slagtere. Fremtidens slagtere, siger Vickie Enné Ryge.

To stolte slagtermestre

Det var to stolte vindere, der kom på scenen på Fødevaredagen, og modtog deres trofæ som vindere af Slagterprisen – henholdsvis i supermarked- og privatslagterkategorien. Slagter Frimann i Roskilde vandt Slagterprisen 2017 i kategorien privatslagtere. Hos Slagter Frimann i Roskilde var humøret i top:  - Jeg har mange at takke for den her flotte pris. Først og fremmest mit personale, som jeg elsker meget højt, dernæst mine kunder – foruden dem, var det jo slet ikke muligt at stå her i dag. Og endelig dem, der har indstillet os; det er både min kone og jeg meget taknemmelige for, siger Palle Christensen, der vinder i privatslagterkategorien.

Slagterprisens jury består af:

Remi Wideking, COOP

Christian Friis, ZBC

Benny Jepsen, Dagrofa

Ralf Sørensen, Tican

Sabina Christensen, Tulip

Henrik Andersen, DC Beef

Vickie Enné Ryge, Landbrug & Fødevarer

På billedet ses det glade vinderpar  - Slagtermester Palle Christensen og kone Bente Christensen - her sammen med Flemming Nør-Pedersen, direktør i Landbrug & Fødevarer.

 

Se tidligere vindere her.

 

Accceptere cookies fra dette websted

Dette websted bruger cookies til at analysere din adfærd og forbedre din oplevelse på webstedet

Du kan altid slette gemte cookies ved at besøge dine avancerede indstillinger, i din browser

Nej tak til cookies Kun funktionelle cookies Jeg accepterer alle cookies