Smagen af sommer
af IndasiaTil denne grillsæson har Indasia hentet inspiration i hjemlige og velkendte omgivelser - solskin, sommerhus, sandwich, salater og smeltende mørt kød på grillen. Der er ikke mange ting, som minder én så meget om sommer, som grillen gør. Og sommeren 2017 bliver endnu en spændende sæson for Indasia’s kunder med nye marinader og lækre opskrifter. - Vores udgangspunkt har været tidens forbrugertrends med fokus på convenience, ”free from” og sundhed”, udtaler adm. direktør Christian Vollstedt. - Man vil spise ordentligt og nemt og prioriterer dermed livskvalitet og god mad. Derfor er vores nye marinader uden E-numre, allergener, hvp (hydrolyseret vegetabilsk protein), msg (monosodium glutamate) samt uden palmeolie. Vi har desuden valgt ingredienser med sundfremmende egenskaber, siger Christian Vollstedt.
Nordisk krydderurtepølse
Traditionen tro har vi også valgt ”Årets Indasia Pølse”, som i år er en Nordisk Krydderurtepølse. En pølse hvor vi har kræset lidt ekstra for smagen og ingredienserne, og som desuden er uden mel og mælk. Smagsnoterne er tomat, løg, persille, rosmarin, løvstikke, hvidløg og peber. Det er en komplet pølseblanding, som kan tilsættes enten kogesalt eller nitritsalt afhængig af, om man ønsker at lave en kogepølse eller en røget pølse. -Vi glæder os meget til grillsæsonen og er klar med inspirerende, lækre opskrifter udviklet specielt til de nye produkter, siger Christian Vollstedt. - Vi er sikre på, at både produkter og opskrifter vil falde i kundernes smag samtidig med, at de giver et indbydende og flot oplæg i disken.
Kilde: Indasia